Vår Gård Saltsjöbaden

Hotell & konferens för hållbara upplevelser i naturskön miljö

I nästan ett sekel har Vår Gård verkat för att vara en mötesplats där alla känner sig lika välkomna. I kulturhistoriska byggnader omgivna av stillsam natur, råder en personlig stämning, som präglar det vi gör bäst – möten mellan människor. Oavsett om det är mellan kollegor, vänner eller familj väntar en unik upplevelse.

Här finns en stark historia som sträcker sig drygt 100 år tillbaka i tiden då industrimagnaterna Thiel och Wallenberg byggde de vackra gamla husen. Några årtionden senare köptes villorna av Kooperativa förbundet och Vår Gård blev hjärtat för KF:s utbildningsverksamhet. Eldsjälen Harald Elldin som var den förste ledaren lät människor ta del av estetik, konst och kultur jämsides med effektivitet och försäljning. Han menade att de skulle göra ett bättre jobb om de kände en mening, ett sammanhang och en koppling till historien.

Mycket har hänt sedan dess och Vår Gård är nu en prisad modern hotell och konferensanläggning med gäster från när och fjärran, men arvet och kulturen lever kvar än idag. Med en värdegrund som lyhördhet, värme och engagemang efterlevs själen genom de människor man möter här.


Vår Gård Saltsjöbaden
Ringvägen 6
13335 Saltsjöbaden
08-7487700

Erbjudande


22926_959_erbjudande.jpg

Datum: 2023-06-26 - 2023-08-13

Sommardeal - 30% rabatt på Vår Gård

Njut av en härlig semester hos oss på Vår Gård i Saltsjöbaden. Här väntar långa sommardagar nära hav och natur med avkoppling, aktiviteter och goda smakupplevelser. Utforska närområdet eller ta en tur till Stockholm City. Boka vårt semesterpaket med minst tre övernattningar och få 30% rabatt. Frukostbuffé ingår.

AKTIV ELLER AVKOPPLAD?
När du besöker oss befinner du dig i en skärgårdsidyll för både lata och aktiva sommardagar. Njut av naturnära rekreation som bastu och havsbad eller prova på någon rolig skärgårdsaktivitet som kajak och SUP paddling. På hotellet finns även ett nybyggt utegym ett stenkast från strandkanten och stora ytor för utomhusspel som krocket och boule.

UTFORSKA
Saltsjöbadens lokala pärlor och naturområden. Här finns både padel, golf och tennisklubb i närheten. För unika badutflykter ligger bland annat Saltsjöbadens Friluftsbad på lagom promenadavstånd. Ett välbevarat historisk kallbadhus som inspirerats av kontinentens kurbad från förra seklet. Tar du dig lite längre bort hittar du Erstaviks bad och naturreservat med klippor, gräsmattor och en fin sandstrand. I den bevarade naturskogen finns även utmärkta slingor för vandring, löpning och cykling.

SMAKA
När du blir hungrig kan du boka bord i restaurangen eller besöka vårt Bageri & Vincafé för utsökta smakupplevelser. Njut av vällagade rätter på säsongens lokala råvaror och nybakade godsaker från bageriet. Missa inte vår generösa frukostbuffé som dukas upp varje morgon i matsalen och bjuder på en strålande utsikt över Baggensfjärden.

Boka minst tre nätter och få 30% rabatt!
Pris från 3560 kr per rum i tre nätter för två personer. (Ordinarie pris 5085 kr för tre nätter)

Ingår i semesterpaket:

Minst tre övernattningar
Frukostbuffé
Bastu & Relax

Incheckning kl. 15:00
Utcheckning kl. 11:00

Gäller bokningar mellan den 26 juni - 13 augusti.

Pris: 3560 SEK

Länk till mer information